чт. окт. 1st, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Трябва да си патологично смел, за да останеш себе сиВ това бях уверен доскоро, тъй като нрава си не успях да променя за всичките си четиридесет години и си създавах всякакви главоболия. Минавах за непрактичен, неприспособим. С една дума – неудачник отвсякъде. Но ако не съм естествен и искрен, прям и безкомпромисен, аз не мога да живея. А в тоя труден, материален и несигурен живот, сред завистници и неприятели навсякъде около себе си, на такива като мен им е адски трудно. Компромис в тази ситуация, не смятах, че е възможен. Хем да си остана същият, хем да се радвам на успех. В края на краищата мъж, който е неуспешен, не може да разчита на нищо добро.

Оказа се, че за моя радост греша. Сега съм себе си и същевременно съм успешен. Това стана възможно по един твърде нетрадиционен начин. Шанс за мен беше, че мярнах в интернет нещо за Магда, другата голяма пророчица след Ванга. Тя отговори на писмото ми с феноменални съвети – много конкретни, приложими и ефикасни. Прати ми също чудесен ритуал за успех в работата и в любовта. Отделно от това и един GSM-протектор, който е моят неизменен спътник. Съвременен талисман, зареден с хубава, защитаваща ме енергия.

Само седмица след като направих магическите обреди получих предложение за бизнес партньорство. След това сключих перфектна сделка с наследствен имот и някои земи. За втори път съм младоженец, но този път щастлив и доволен. Какво му трябва друго на човек. Благодарности и благопожелания на пророчицата.

Свилен Кръстев, 40 г., Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.