17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Трябва да си патологично смел, за да останеш себе си


В това бях уверен доскоро, тъй като нрава си не успях да променя за всичките си четиридесет години и си създавах всякакви главоболия. Минавах за непрактичен, неприспособим. С една дума – неудачник отвсякъде. Но ако не съм естествен и искрен, прям и безкомпромисен, аз не мога да живея. А в тоя труден, материален и несигурен живот, сред завистници и неприятели навсякъде около себе си, на такива като мен им е адски трудно. Компромис в тази ситуация, не смятах, че е възможен. Хем да си остана същият, хем да се радвам на успех. В края на краищата мъж, който е неуспешен, не може да разчита на нищо добро.

Оказа се, че за моя радост греша. Сега съм себе си и същевременно съм успешен. Това стана възможно по един твърде нетрадиционен начин. Шанс за мен беше, че мярнах в интернет нещо за Магда, другата голяма пророчица след Ванга. Тя отговори на писмото ми с феноменални съвети – много конкретни, приложими и ефикасни. Прати ми също чудесен ритуал за успех в работата и в любовта. Отделно от това и един GSM-протектор, който е моят неизменен спътник. Съвременен талисман, зареден с хубава, защитаваща ме енергия.

Само седмица след като направих магическите обреди получих предложение за бизнес партньорство. След това сключих перфектна сделка с наследствен имот и някои земи. За втори път съм младоженец, но този път щастлив и доволен. Какво му трябва друго на човек. Благодарности и благопожелания на пророчицата.

Свилен Кръстев, 40 г., Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.