Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Омъжих се, благодарение на Магда : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Омъжих се, благодарение на Магда


Не мога да повярвам, но при мен наистина проработи! Още не съм на себе си! Толкова много обичам този мъж, а той сякаш не ме забелязваше. Страх ме беше дори да го заговоря, а поканата за женитба дойде толкова бързо, че сега не разполагам с времето, което ми е необходимо да организирам сама сватбеното тържество. Две години гаснех по него и не смеех да му призная чувствата си. Положението ми се усложняваше още повече, защото той беше собственик на фирмата, в която работя като счетоводител. На малките ми знаци, че го харесвам, той не отговаряше по никакъв начин.

Може би не ги забелязваше, може би се притесняваше да направи крачката, защото нали ми е шеф, а най-лошата вероятност беше да не ме харесва. Една приятелка ми каза, че навремето Магда й помогнала да задържи гаджето си, когато са били в криза и ми даде координатите й.

На шега й писах – какво пък, най-много да загубя 36 лева, но пък целта си заслужаваше. В отговор тя ми прати един ритуал за привличане на любов, измислен специално от нея – магия с ябълка. Да си призная, когато го прочетох, се ядосах сама на себе си, че съм се вързала.

Но се бях хванала на хорото и го направих. Какво беше учудването ми, когато още на следващата седмица той ме покани на вечеря! Нататък вече знаете.

Ирина Колева, Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.