08.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Застигна ме циганско проклятие


Майка ми е една от най-възрастните в блока ни и каквото и да правех да я предпазя от общественополезна дейност, за да не се нервира и да не се поболяла, не успявах да я спра. Това е по-силно от нея. Тя не може да търпи мръсотия и безредица в блока. Преди две години намери чистачка за стълбището. Тя е циганка, която живееше в къщичка до блока, но от доста време ги изселиха и разрушиха къщата им. Останахме с впечатление, че е разбрана и пъргава и я наехме. Всъщност майка ми я нае. Оттогава логично пое и отговорността за нейните действия. А тя използваше факта, че половината апартаменти се дадоха под наем и много-много другите не я контролираха. Започна да прескача някое и друго почистване и миене, да води родата си в избата и да се разполага в блока като у дома си. Замрънка за увеличение на парите. Лъжеше обаче, че е идвала да чисти.

Повечето съседи си пазеха нервите и се правеха на чукнати. Нехаеха за ставащото. А може да са се пазели от нещо , което ние не знаехме. Например, че като от огън е трябвало да се пазим от циганско проклятие.

Майка ми се разправяше с нея, наговори й куп истини и упреци и реакцията не закъсня . Въпросната Гюла озлобя страшно и започна да ни гледа на кръв. Нещата станаха непоправими, когато майка ми й заяви, че я уволняваме. Циганката в прав текст изстреля най-лютите проклятия, които съм чувала, но които не успях да запомня точно.

Попритеснихме се доста, но беше късно за връщане назад. Аз се опитах да пооправя нещата , но злата жена беше гневна и ядосана до немай къде. Отиде си и повече не я видяхме. Но се оказа, че аз съм отнесла проклятието. Защото се влоших ей така, от никъде. Нищо в тялото ми не ми се подчиняваше и от нищо не ми минаваше. Личната лекарка констатира нерви и стрес и направи каквото можа, но аз се чувствах странно, мъчеше ме безпокойство и чести прилошавания.

Нямах сили да подължавам така и се вкопчих в идеята за някоя врачка. Така наричах жените, за които знаех, че помагат в такива случаи. Сега с цялото си уважение ги наричам гадателки и екстрасенси, защото категорично считам, че подобрението си дължа на една от тях – Магда, която за мен е най-добрата. Тя ме освободи от проклятието с много точни и правилни препоръки за извършване на ритуални действия за възвръщане на старото ми необременено състояние. Благодарна съм й много, че ме избви от адското неразположение и страх за съдбата ми.

Силвана Нончева, 44 г., Пловдивско

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.