Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Колежка на мъжа ми го беше обсебила и семейството ми закъса : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Колежка на мъжа ми го беше обсебила и семейството ми закъса


Историята на моя живот е сложна и объркана. Първият ми брак се провали, защото, за мой срам, мъжът ми ми посягаше. А аз съм образована, възпитана и интелигентна и разбиранията ми са несъвместими с такъв начин на живот. Напуснах го заедно с дъщеря си, която сега е на 17 години. Отпреди четири години заживях на семейни начала с настоящия мъж в живота ми, от когото имам тригодишно дете. Обичаме се и се разбирахме добре. Доведената му дъщеря и собственото му дете за него бяха обект на сериозни грижи и отговорност, които по никакъв начин не навреждаха на хубавите ни взаимоотношения. Проблем обаче донякъде виждах в характера му, който го правеше лесно манипулируем от външни хора. Не умееше да отказва, доста го използваха, възползваха се от неумението му да казва „не“, когато е необходимо. Споделял е и знам, че после съжаляваше, но явно не беше по силите му да се промени и да не излага на опасност интересите на семейството ни със своята мекушавост спрямо нахални и недобронамерени хора. Аз пък го ревнувах малко от някои негови хубави колежки и дори определено се притеснявах от една конкретна, доста хубава жена.

С друга негова колежка, доста по-невзрачна и по-възрастна от нас, се сприятелих, може би с подсъзнателната надежда, че тя ще ме предупреди за евентуална опасно сближаване на мъжа ми с хубавата ми, „предполагаема“ съперница. „Приятелката“ ми се изживяваше като екстрасенска и астроложка и аз направо си го считах за голям шанс да се консултирам с нея и да предотвратявам въображаемо зло от страна на другата жена. Моята довереница ми познаваше със забележителна точност. Говореше ми за неща, които нямаше как да знае външен човек.

Оказа се, че наивният ми съпруг е бил обсебен от нея, накаран е бил да издава тайни, които при нормални обстоятелства не би разкрил никому. Завист с голямо „З“ я е водела.

Разкрих мистерията около нейното зложелателно вмешателство благодарение на това, че се допитах до истинска гадателка, която спаси четирима души от последствията от една раздяла. Магда ми препоръча много ефикасни обреди за неутрализиране на обсебване и за предпазване от разпад на семейството. В момента отново сме нормално и задружно семейство.

Дарина Илиева, 37 г., Ловеч

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.