25.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не ми се живееше повече така


Не мога да се примиря с факта, че в днешно време отношенията между младите хора не се основават на любовта. Ако се появи някое зачатие или подобие на това чувство, то то се възприема сама като бонус.

Романтиката е фалшива и показна, със секса се търгува и пр. бездуховни и неприятни занимания. В цялата тази нелепица се чувствах като пате в калчища. Устроен съм така, че с любовта компромис не мога да правя. А като не я намирам или не искат да ми я разкрият, какво да правя.

Изумява ме отношението на някои девойки към всичко това. Те едва ли не се чувстват употребени, ако се влюбят. Сякаш си губят времето, а то им трябва за не знам си какво по-важно. Да, да си осигурят безметежно съществуване с богат бизнесмен или негов наследник. Но дори и като виждат, че няма да ги огрее подобно щастие, предпочитат да се завират вкъщи и да не се разпиляват в безперспективни връзки. Безбрачието не ги плаши – имат резервен вариант – раждат си по някое време дете и си го гледат. На мъжете гледат като на досадни осеменители и не им се ще да се грижат и за тях.

И все пак знаех и се надявах, че има и ще срещна моето момиче и истинската любов – напук на всички тенденции и дадености.

Но тъй като търпението ми се изчерпа, а и ме налегна една умора и апатия реших, че няма нужда да отлагам намеренията си за нещо хубаво и важно. Научих, че могат да ми помогнат доста удачни ритуали за привличане на симпатии и любов и за развързване на късмета. Свързах се с известната с тези си умения гадателка Магда и й споделих желанието си.

Оказа се,че за нея това не е невъзможно нещо. Под вещото й и благородно влияние и напътствия постигнах своята мечта – да срещна любовта и щастието в лицето на младо момиче, което прекрасно ми импонира и ме прави значим.

Христо Павлов, 32 г, Търговище

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.