Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Сексуалният ни живот беше замрял : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сексуалният ни живот беше замрял


Бях омъжена три години, когато ни се роди момиченце. Първоначално всичко беше чудесно, но се получи така, че оттогава откакто се роди със съпруга ми престанахме да правим секс – правили сме три или четири пъти.

Казваше, че е изморен и заспива, не ми го казваше директно, но разбирах, че не му се иска. Питала съм го да не би да има някъкъв проблем, казваше, че ме обича и не ми изневерява.

Аз му вярвах и още му вярвам – идваше си от работа и не излизаше никъде без мен. След като родих, се скарахме и се обидихме, и той ме наби. Чувствах се ужасно, та аз му бях родила едно ангелче.

Да, казах, че е простак и.т.н, но не заслужавах това. Оттогава не беше на себе си. Не искаше секс, казваше, че не му се прави.

Започнах да се чудя дали не обича.друга. Бяхме като старци, а сме млади.

Знаех, че има по-сериозни проблеми от моите – предимно в службата, но смятах, че и интимният ни живот е важен. Писах на Магда и в отговор тя ми изпрати ритуал за привличане. Ставаше въпрос за природна магия, която е безвредна за всички.

Не стана веднага, но постепенно интересът му към мен се върна. В момента сексуалният ни живот е съвсем задоволителен, аз и не искам нещо кой знае какво…

Надя Симеонова, Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.