Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Попитай Магда! : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Попитай Магда!


logoНова възможност – да задавате въпросите си към Магда по електронната поща, се предоставя от офиса на пророчицата. Както знаете, досега глухонямата ясновидка отговаряше на читателски писма само по пощата и от страниците на вестниците. Тези два начина за контакт се запазват, но се въвежда и още един: да й пишете по мейла и да получите отговор лично от нея!

ВАРИАНТ 1: ОТГОВОР ПО ПОЩАТА

Както ви е известно, досега практиката беше да се изпращат писма със снимки по обикновената поща. Отговорите заедно със снимките се връщаха с наложен платеж и след заплащането на таксата желаещите можеха да освободят посланието на ясновидката от близката пощенска станция, колетна служба. Предимството на този начин е, че таксата се заплаща при получаването на отговора. Много хора предпочитат именно това. Напоследък обаче по неведоми причини писмата по пощата се губят и хората са недоволни. Затова пророчицата Магда преустановява да отговаря на писма изпратени по пощата.

МОЛЯ ИЗПРАЩАЙТЕ ПИСМАТА СИ САМО НА ПОСОЧЕНИЯ ЕМЕЙЛ !

ВАРИАНТ 2: ОТГОВОР ПО МЕЙЛА

В този случай срокът на отговор е една седмица, а сумата, която се заплаща е 59лв. Таксата се превежда предварително, а не при получаването на отговора, както беше във вариант 1. Изискванията за това са следните:

1. Необходимо е да сте регистрирани и да имате сметка в EPAY.BG. Превеждате сумата чрез бутона „ПОПИТАЙ МАГДА!“ най-долу;

2. Копирате вносната бележка след потвърждението за плащане и я изпращате на мейла office@magdaonline.com  , заедно с подробното изложение на своя проблем и въпрос. Напомняме ви, че ако желаете подробен и конкретен отговор, съвети и ритуали, от вас ще се очаква не по-малко подробно и конкретно запитване.

3. Прикачате снимки на всички засегнати във въпросите ви хора. Добре е снимките да са актуални, но не е задължително.

3. ДРУГИ НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Ако не сте абонат на EPAY.BG, можете да платите и чрез PAYPAL.COM или Western Union, но тогава цената става 58  eвро. Плащането може да стане и по други начини:

– Банков превод;
– Western Union – за потребителите в чужбина, за които банковият превод би излязъл твърде скъп;
– През WWW.PAYPAL.COM.

В тези три случая ще трябва да изпратите запитване по мейла до Офиса на Магда, откъдето ще ви дадат сметката или данните на някой от нейните секретари. Мейлът е –  office@magdaonline.com

А ето го и самият бутон за автоматичен превод през EPAY.BG: