Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Пентакъл от Магда : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Пентакъл от Магда


Пентаклите – са древни амулети, предназначени за защита от различни опасности. Към тях трябва да се отнасяме с внимание и уважение. Пентакълът представлява символи, нанесени върху хартия с мастило. Чрез тях преминава енергията на Космоса. Всеки Пентакъл има свое предназначение – той е индивидуален и може да има само една сила. Това е новата услуга на Магда, която напоследък е затрупана с писма и все по-трудно се справя с отговорите.

Дървото на живота

Дървото притежава космическа мощ и безсмъртие и е посредник между небето и земята. То е и графическо изображение на пълната система на Кабала – представлява 10 състояния на съществуване, свързани с 22 сфери. Всяка сфера-състояние се нарича сефирот и съдържа опита и силата на специфичното състояние. 22-те букви са основа на 22 основни карти в Таро, на астрологичните знаци, имената на ангелите и т.н. ФИГУРАТА Е красива и сложна и първо е обяснена в книгата Сефер Уетзехар,книга на сътворението – учебник за универсалния механизъм. Тя обяснява как светлината се сгъстява, за да създаде аспектите на Вселената и човешкото същество. Кабалистите казват – както е горе,така е и долу, както е долу, така е и горе – ние сме създадени както и Вселената. Много изследвания говорят за силата на Сефирота,които променя енергията и това го прави съвършен талисман – на практика помага за абсолютно всичко.

Пентакъл – Ел Шадай

Той е предназначен да носи на притежателя всички неща, които той би желал да има. Текста, написан между първия и втория кръг-Ecce faciem et figuram ejus per quem omnia facta et cui omnes obediunt creaturae, значи: „Погледни лицето Му и формата, чрез която всички неща бяха сътворени и Комуто се подчиняват“

Личен Пентакъл – талисман
Възстановява връзката на енергийно ниво с вашият личен Ангел – хранител и Арахангел – покровител. Трябва да се носи винаги със себе си.

Пентакъл на победителя
Помага да решите различни спорове и да спечелите съдебни дела.

Пентакъл за опазване при пътуване.
Предпазва при пътуване, помага да излезете от неприятни ситуации, защитава от крадци. Помага при общуване и възстановяна душевното равновесие.

Пентакъл за признание и известност
Помага ви да управлявате сами живота си. Носи късмет и известност във всички начинания.

Пентакъл за изпълняване на желания
Избавя ви от бедноста и реализира вашите мечти. Прави човек по-проницателен, способен да види бъдещето. Усилва интуицията, чрез въображението и мечтите.

Пентакъл на плодородието и семейното благополучие
Помага при безплодие. Носи мир и щаствие в семейството. Лекува от меланхолия, депресии и неувереност в себе си.

Пентакъл за любов и късмет
Носи любов, богатство, късмет, съгласие и мир в отношенията, печалба в бизнеса и победа над недоброжелатели и врагове. Помага да заемете високо положение в обществото.

Пентакъл за здраве
Защитава от болести, нещастни случаи. Прави човек силен и неподатлив на негативни влияния.

Пентакъл против злото
Пази от всякакво зло, както и от всякакво нараняване на тялото и душата. Текстът на кръга – „Confundantur qui me persequuentur et non confundar ego, pavescant illi, et non ego“, ознаачава: „Нека този, който ме преследва да бъде отблъснат и нека аз не бъда обезпокоен. Нека той бъде уплашен, не аз.“

Пентакъл на Венера
Съхранява семейното щастие. Усилва сексуалното влечение между съпрузите. Укрепва любовта и съгласието. Укрепва любовта между съпрузи, родители и деца.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВАШИЯТ ПЕНТАКЪЛ?

Вашият пентакъл представлява кръг с изписани знаци и подписи, които са точни копия на рисунки от древните монускрипти. Тези знаци-рисунки са признати от всички религии и нямат никакво отношение към черната магия. Още от древни времена Пентаклите са се изработвали от пророци и ясновидци. В средновековието Пентаклите са правени върху глинени плочи, благородни метали или пергамент. Но тогава, както и днес най-важното е било зареждането на Пентакъла.

ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМ ПЕНТАКЪЛ?

Всеки от нас, поне веднъж в живота си се е замислял над своя късмет. Защо на някой му върви, а на друг не. Обикновено нямаме отговор на тези въпроси. А може би всичко е много по-просто. И пътят към вашето щастие е до вас. В древноста пентакли са имали почти всички – започвайки от царете и стигайки до простолюдието. Те са се носили като медальони, закачвали са ги по прозорците и вратите на къщите си. Пентаклите съдържат в себе си знаци на планетите, подписи на небесните Ангели Хранители и Арахангели Покровители, четирите стихии-вода, огън, земя, въздух. Формата на Пентаклите е различна, но в основата и стои окръжност – като символ на защита от злите сили. Замислете се, може би именно тук се крие основната причина на нашите беди и нещастия. Може би си струва да се върнем към древните традиции. При това със символи, признати от всички световни религии. Освен символите на зодиака и стихиите в Пентакъла са закодирани и вашите лични данни. Благодарение на тях вие ще разбирате по-добре своя Ангел Хранител. При това не бива да забравяте да му благодарите. Късметът е капризен. Всички ние сме създадени от Бога, независимо, че понякога се опитваме да убедим самите себе си, че Бог не съществува. Но за да отречем нещо, първо трябва да повярваме в него. Нека вярваме в своя късмет. С помоща на пентаклите това не е трудно.

УСИЛЕТЕ ВЛИЯНИЕТО

Винаги дръжте своя пентакъл близо до себе си. Най-доброто място е в портфейла, който носите със себе си. Влиянието на Пентакъла върху живота ви ще се усили, ако промените начина си на живот и живеете в съответствие с Висшата хармония. Това е този стил на живот, проповядван от книгите на всички световни религии.

1. Преди всичко обикнете себе си

2. Никога не мислете и не говорете за себе си нищо лошо

3. Не сквернословте и не се обиждайте. Така привличате към себе си негативна енегрия. А думите са материални.

4. Забравете и простете на всички, които са ви обидили.

5. В душата ви трябва да цари мир и покой.

6. Избягвайте негативните мисли и емоции – те разрушават живота ви и здравето ви

7. Усмихвайте се, благодарете на всички и на всичко, което ви заобикаля.

При това състояние на душата положителната енергия ще прониква във вас без препятствия, а вашият Ангел Хранител ще има по-голяма възможност да ви защитава от влиянтието на злите зили. Ако случайно повредите своя Пентакъл трябва незабавно да го изгорите и да поръчате нов.

Поръчайте своя Пентакъл, изработен специално за вас от Магда  – ТУК

3 thoughts on “Пентакъл от Магда

  1. koga pentakala zapo4va da deystva i kak trabva da iskame ot pentakala da ni pomogne i kak da mu blagodarim.s uvajenie demir.

  2. кой от пенталките е най подходящ за повече мотивация и сигурно сбъдване на мечти и желания ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.