Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Страхът бе обсебил живота ми : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Страхът бе обсебил живота ми


Цели седем години ме мъчеше страхова невроза. С тази болест направо не се живее. Изпробвах какви ли не лекарства, но нищо не помогна. Обиколихме врачки и баячки – нищо! Цели седем години си стоях вкъщи и не смеех да излизам, бях нервна и раздразнителна. Прекъснах всякакви контакти с предишните си приятели, страхувах се от тях. Мислех си, че ще се опитат да ме наранят. Настроението ми варираше – ту бях абсолютно безразлична към всичко и всички около мен, ту избухвах и започвах да крещя неистово. Не можех да спя, не можех да пътувам, не можех да се занимавам с нищо.

От коварните лапи на страха ме измъкна невероятната Магда. Майка ми се свързала с нея и споделила моя проблем. Без мое знание извършила всички ритуали, които пророчицата изпратила. Пак по препоръка на Магда се сдобих и с елегантния GSM-protector , който освен стилно бижу, ми дава допълнителна енергия и увереност.

Няколко месеца по-късно сама не можех да се позная – бях се превърнала в съвсем различен човек. Започнах всичко от нулата. На 30 години започнах да опознавам света, от който толкова години се страхувах. Започнах работа, намерих си нови приятели, срещнах и любовта. Понякога гледам уверената млада жена, която ми се усмихва в огледалото и не вярвам, че това съм аз.

Лилия Симеонова, Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.