Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Късметът изведнъж започна да ми обръща гръб : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Късметът изведнъж започна да ми обръща гръб


Преди година-две започнаха да ми се случват куп неприятности, което беше доста необичайно за мен – човек късметлия, оптимист, шегаджия и веселяк. Трябва да са ми дошли в повече, щом ми е направило впечатление и ми е създало мъчнотии. Свикнал бях с безгрижния си начин на живот и трудно започнах да възприемам загубите. От най-малките, та чак до големите. Губех в залагания, на карти, инвестиции, пострада и самочувствието ми. Дните ми започнаха да стават безрадостни.

Това, което ме притесни обаче, беше неуспешният брак на сина ми, който много скоро се разбра, че е сключен с много неподходяща жена. Тя направо разби семейството ни и ни накара да се замислим за бъдещето на детето си. Струваше ни се доста отчайващо, като се има предвид агресивното и непредсказуемо поведение на снахата. Тази жена не беше за сина ни и той не издържа. Получи пристъп, наложи се да се прибере при нас и тя го напусна. Но се оказа, че в злобата и ненавистта си към нас, тя не е спряла да ни вреди. Докато е живяла със сина ни, му е направила магия, така че, дори и да срещне друга, тя да е като нея.

Така и ставаше всеки път, когато на хоризонта се появеше нова жена за сина ни. Все същата история. А той нямаше нито здраве, нито време да продължава да живее с такива същества. Самотата и отчаянието обаче го правеха още по-нещастен.

Добре че жена ми е предприемчива и дейна, та се зае да оправи тази каша. Свърза се с глухонямата пророчица Магда, която разкри естеството на направената магия и ни посъветва с какви действия и процедури да се отървем от нея. Освен това всички си закупихме по един специален GSM-протектор, който да ни предпазва от неудачи и да ни помага за здраве, разбирателство с другите хора, за любов и предразполагане на хората към нас.

Всичко това най-вече помогна на сина. Той си намери една разведена, но много разбрана жена, която има дете, на което засега се радваме всички, а за по-нататък, ако даде Бог, синът ми ще си има и свое дете. Защото ми се отпусна душата ли, или от въздействието на всичкото това чудо, за което споменах, но си върнах късмета в любимите ми занимания.

Павел Панайотов, 58, Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.