08.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пострадах от уроки, от които ме избави Магда


В нашия край на хора като нас – моето семейство – им викат албинлии. Това е трудно преводима дума, която означава чаровен, привлекателен. Нещо подобно. И така – без да се отличаваме с някаква очебийна красота, ние въпреки всичко привличаме уроки, завист и злоба. Може би защото необяснимо привличаме симпатии, което на мнозина им се зловиди.

Досега, като усетехме нещо подобно, се справяхме с помощта на старата ни баба, която ни баеше против лоши очи и уроки и като че нещата се оправяха. Веднъж се наложи да ми леят куршум, тъй като се усъмних, че нещо ме е уплашило, загубих съня си и получих пареза на лявата буза.

Наскоро се изправих пред нова трудност. Получих разпъващо, силно главоболие, което не ми минаваше нито от бабините баяния, нито от леенето на куршум. Лекарите не откриха нищо, посъветваха ме да лекувам нервите си и при много силни болки да пия аналгин. Изтрових се и с други обезболяващи, но до трайно облекчение така и не се стигна. Живеех в ужас, в очакване на следващия пристъп.

Реших да се обърна към специалист по нетрадиционни методи на лечение и след като се допитах до много хора, се свързах с глухонямата пророчица Магда, чиято помощ ще си спомням винаги с благодарност.

Едно, че ми посочи евентуалния „автор“ на уроките и друго – запозна ме със специални техники за премахване на уроките и за защита от зли очи. Снабдих се и с красив амулет със индивидуално предназначение, който да ме предпазва от нови „набези“. След мен и цялата ми фамилия се сдоби с чудодейните предмети. Чувствам се защитена и спокойна, неподвластна на уроки и подобни злонамерени въздействия.

Марина Стойчева, Свиленград

1 thought on “Пострадах от уроки, от които ме избави Магда

  1. Направо не ми се вярва, че е възможно и въпреки това съм склонна и аз да прибегна до подобни методи, защото не мога да се избавя от упорито главоболие. Много ми се иска да достигна пълна убеденост във тези нестандартни форми на помощ. Дори се обаждах на една ясновидка, която обаче, абсолютно нищо не позна…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.