Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Бившата му искаше да ни раздели : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бившата му искаше да ни раздели


От три години съм женена за мъж, когото много обичам. Той мен също. И за двамата това е втори брак, аз имам син, когото мъжът ми приема като свое дете.

Обаче бившата му жена си е наумила да си го върне, въпреки че тя го е зарязала навремето. Заканва ми се по телефона, че рано или късно ще ни раздели. Тя е имала още един неуспешен брак и беше сама. Мъжът ми твърдеше, че дори и с мен да се раздели никога не би се събрал с нея.

Тя обаче не се отказваше. Веднъж намерих посипан бял прах, примесен с косми пред прага. Съсед на бившата ме предупреди, че тя само ръси пари за гледачки и магии.

Аз точно тогава бях бременна във втория месец с желаното и от двама ни дете и този факт много ме притесни. Не бяхме казвали на никого за чаканото бебе защото имах леко кървене и много се притеснявах дали ще го износя.

Лекарят ме успокояваше, че няма страшно, само трябвало да си почивам повече и да съм спокойна. Как да съм спокойна като знам какви зли помисли витаят около нас. Мъжът ми казваше, че може да й счупи главата, ако я срещне насаме.

Това още повече ме тревожеше. Та нали тя това цели… Да наруши нашето спокойствие. На нея може да не й е добре, важното за нея е на нас да ни е зле.

Вече не знаех какво да правя. От ден на ден се чувствах по-зле, колкото и да знаех, че имам до себе си невероятен мъж. Тогава моя приятелка ме посъветва да пиша на Магда. Писах й, без да очаквам нещо кой знае какво.

Магда ми изпрати един ритуал за прогонване на натрапник. Правех го няколко пъти – лесен е за изпълнение. За моя голяма изненада скоро атаките секнаха. Разбрах, че бившата си намерила нов мъж и загубила интерес към моя. Нямам нищо против – не й мисля злото. Важното е, че спокойствието се върна в дома ни, бебето се роди и вече е на пет месеца.

Зоя Илиева, Сандански

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.