пт. сеп. 25th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Постоянно ме преследваха мании, магии, фобии и суеверияНе помня откога не живеех като нормалните хора – спокойно , весело и щастливо. Постоянно се борех със своите странни състояния – на страх, мнителност и мании. Не помня и как ме обсебиха всичките ми фобии и превърнаха живота ми в ад. Но се чувствах като преследвано животно.

Маниачка бях на тема чистота, претривах ръцете си от миене, винаги си въобразявала, че са мръсни, привиждаха ми се вируси, страхувах се панически от зарази. Боях се до полуда от височини, затворени пространства, асансьори.

Извършвах куп измислени от мен самата ритуални действия при излизане от вкъщи. Заобикалях улици, пресечени от черни котки. Приписвах си болести, чиито симптоми си въобразявах, че усещах. Не понасях някой да върви след мен или просто да стои зад гърба ми. А магиите и страхът от въздействието им върху мен бяха най-голямата ми фобия. Може би, защото съм намирала, а и съм имала косвени доказателства за правени ми магии. Нямах никакви познания във връзка с практики по защита, противодействие, очистване от лоши влияния. Чела съм за специални амулети, камъни според зодията, червени конци, сини стъклени мъниста и пр. и пр. Но не можех да избера най-доброто за мен, което да ме избави от моя кошмар. Не беше по силите и възможностите ми, пък и едва ли бих се доверила на самодейности.

Обърнах се по препоръка на своя близка към именитата пророчица и лечителка – Магда. Извърших всички неща, които тя ми поръча за очистване на аурата ми, дома и съзнанието от наслоените чужда и „авто“ злини. Закупих си и специално обработения за мен GSM протектор. Получих жадуваното омиротворение, спокойствие и сигурност. Като лош сън отшумяха всичките ми страхове. Злото изчезна така, както се беше появило – по тайнствен и магически начин.

Сийка Хаджийска, Русе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.