07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Детето ми не заеква вече


Имам дъщеричка на 7 години. През лятото я пращаме на село при родителите ми. Детето винаги се е чувствало прекрасно, расте сред природата, между животните и птиците в двора. Познава ги, слага им имена, грижи се за тях, обича ги.

Веднъж обаче излязла пред къщата и се отбила до свои приятелчета в края на уличката. След малко чула,че баба й я вика и побързала да се върне. Насреща й излезли ненадейно няколко бивола. Това разбрахме по-късно, като сглобихме разказите на хората и впоследствие и на детето. Тя се стъписала, не помръднала, а животните си отминали.

Майка ми и комшийките се спуснали да й помагат, но тя била в силен шок. Родителите ми я прибрали вкъщи, успокоявали я, давали й да пие солена вода, говорели й утешителни думи. Но тя не реагирала. Не плачела, очите й били сухи, но трескави, не продумвала и думичка в продължение на дълги часове. На другия ден я завели да. й баят против уплах. Започнала да говори,но много рядко и при това завалвала думите. Накрая се видели в чудо и се принудили да ни съобщят за случилото се. Взехме я и веднага се обърнахме към лекари.

След близо едногодишно ходене по специалисти, се стигна дотам, че малката си възвърна охотата да говори, но заекваше. Тази година трябва да е в първи клас и появилият се дефект силно ни притесняваше. Успокояваха ни,че в училище имало ресурсни учители, че логопеди ще продължават да работят с нея, но не знаехме как ще се отнесат децата с нея. Може би нещата щяха да си останат така и щяхме да разчитаме на времето да се подобри говора й. Но определено сме имали късмет.

Добри хора ни помогнаха да се свържем с лечителката и ясновидката Магда. Помолихме я за помощ.Оказа се, че тя отлично познава и владее техники и обряди, чрез които да повлияе на състояние като нашето. Въпреки че уплахът беше доста стар, тази жена направи и невъзможното. По нейни предписания извършихме всички необходими действия, чрез които като по чудо преодоляхме сполетялото ни зло.

Мариета Ангелова, 36 г., Пазарджик

1 thought on “Детето ми не заеква вече

  1. Казвам се Марияна и съм от Добрич. Дъщеря ми е на 4,5г. и от близо година заеква.Това се получи от силен стрес.Ходим но логопед но като че ли няма полза. Днес ще напиша писмо на Магда с надеждата че ще ми помогне.Много ми е мъчно като гледам детето ми как се мъчи.Ако някой може да ми помогне, моля нека ми пише на mariana_emo@abv.bg Готова съм на всичко за да помогна.Моля ви пишете ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.