Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ме дари с много щастие : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме дари с много щастие


venetaЖивотът ми бе една поредица от провали в личен план. Омъжих се съвсем млада, с мъжа ми правихме много опити да си имаме дете, но все не можех да зачена. Според докторите и двамата бяхме здрави и „годни”, но така и не дочакахме щастливото събитие. Свекърва ми бе много властна жена и по нейно настояване „освободих” синчето й от брачните окови. Обидата ми беше огромна, но набързо се разведохме по взаимно съгласие.  

Не след дълго започнах връзка, страстна и изпепеляваща, а скоро след това се събрахме да живеем заедно и отново се повтори същото. И двамата здрави, но не мога да зачена. Този път реших, че няма да оставя нещата така. Хукнах по билкарки, врачки и баячки, само си дадох парите на вятъра, а за излъганите надежди не ми се говори.  

За Магда научих от колежка, помогнала на сестра й да зачене. Даде ми адреса й и още същия ден й написах писмо. Магда ми изпрати един изчерпателен отговор, съдържащ много препоръки и напътствия какво точно трябва да направя. Резултатът е вече налице – със съпруга ми сме най-щастливите родители на едно прекрасно момченце. Ще съм благодарна на глухонямата пророчица докато съм жива, че ме дари с толкова щастие.    

Венета Михайлова, 33 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.