16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Успешен с помощта на Магда


Аз съм редовен „клиент” на лечителката и ясновидката Магда. Преди време тя ми помогна във връзка с мой голям здравословен проблем. Бях се успокоил за себе си, но много скоро съдбата ми поднесе друго тежко изпитание.

Отново Магда ми съдейства да се освободя от силната отрицателна енергия, която като от мощен генератор ме е облъчвала в продължение на близо шест месеца. Вследствие на тази голяма людска злоба, завист и проклетия аз и близките ми изстрадахме куп неприятности. И този път Магда беше тази, която ме изведе от лабиринта на непреодолимите препятствия, плод, както казах,на духовни вампири, оказали се в моето обкръжение, хранещи се с моето нещастие. Магда ми създаде енергиен щит срещу подобни мераци, като преди това ме поучи как да очистя аурата си от техните зловредни въздействия. Посъветва ме да поправя грешката, която съм правил досега – да не следвам предопределението си на човек победител, а да се държа като жертва.

Оттогава здраво стъпих на краката си и се взех в ръце. Заех се с по-мащабни проекти в кариерното си израстване и в личния си живот. За успех в бизнеса, за здраве и лично щастие тя ми изпрати специални талисмани – за всеки член на семейството ми, индивидуално действащи. Така се подсигурих от евентуални бъдещи набези. Снабдих се по нейна препоръка и с новия протектор за мобилен телефон, който, разбираемо е, непрекъснато нося със себе си.

Същевременно периодически Магда ми изготвя хороскопи, с помощта на които планирам важни свои начинания. От жертва на посегателства се превърнах в успешен човек, свободно разгръщащ своя потенциал.

Ивайло Илчев, Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.