07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда превърна живота ми в приказка


На 32 години съм и до преди година не знаех що е любов. Никога не бях се чувствал обичан.

Често си мислех колко ли е хубаво да бъдеш обичан и да обичаш. Обаче каквото и да предприемах спрямо някое момиче, нищо не се получаваше. Като че ли някаква външна сила ми пречеше. В началото си мислех, че жените не ме харесват, но по-късно установих, че и мъже, които изглеждат далеч по-зле от мен имат приятелки.

Така премина и следването в университета, след това и казармата. Уволних се и започнах работа, дните ми в самота продължиха, но някак си не им обръщах внимание.

Времето минаваше, един по един всички приятели и колеги се изпожениха. Брат ми, който е с шест години по-малък от мен също се ожени, има и дете, при мен нищо. Майка ми, загрижена за мен, се допитала до Магда /както впоследствие разбрах/ – ще се оженя ли и кога, какво ме чака за в бъдеще и т.н. Магда отговорила, че нещата при мен ще се подредят както трябва. Изпратила и ритуал за привличане на любов, който майка ми изпълнявала редовно всеки ден /пак без мое знание/.

И така дните минаваха – сиви и еднообразни до 13 март миналата година/датата, която промени целият ми живот/. Тогава я срещнах – красива, нежна, секси, амбициозна. Жената, за която бях мечтал цял живот. Влюбих се от пръв поглед, а след като я опознах я обикнах с цялото си сърце. Изведнъж осъзнах, че досега все едно не съм живял.

Месеци по-късно, когато обявихме, че ще се женим, майка ми ми каза, че Магда е феята, която превърна скучния ми живот в приказка. Благодарен съм й от цялото си сърце.

Дилян Терзиев, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.