Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Кошмарът щеше да продължава и до днес, ако не беше Магда : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Кошмарът щеше да продължава и до днес, ако не беше Магда


pavlina2Веднага след като завърших университета започнах работа в просперираща фирма. Толкова много се зарадвах, че от многото кандидати се спряха точно на мен и голямо желание и хъс отидох първия ден на работа. Но в колектива колежките ме приеха много студено. Още от първия работен ден започна кошмарът ми и може би щеше да продължава и до ден днешен, ако не беше Магда.

Като всеки нов човек, попаднал в нов колектив исках да се харесам. Още повече, че съм много амбициозна и исках на всяка цена да се докажа и да се развивам. Колежките ми обаче по цял ден клюкарстваха, пиеха кафета, погаждаха ми различни номера, а аз вършех цялата работа. В последствие разбрах, че са злословили по мой адрес пред шефовете.

Много си харесвах работата, но е адски трудно да се работи в такъв колектив. Вече сериозно обмислях да напусна, защото психически не издържах на този тормоз. Майка ми обаче ме разубеди и писа на глухонямата пророчица Магда. Извърших всичко, което ми беше заръчала пророчицата и лека полека нещата започнаха да се подреждат. По препоръка на Магда се снабдих и с енергийно заредения GSM-протектор.

Сега отношенията ми с колежките са отлични, а наскоро ме повишиха и оглавих отдела, в който преди година започнах от най-ниското стъпало.

 

Павлина Христова, 25 г., гр. София

1 thought on “Кошмарът щеше да продължава и до днес, ако не беше Магда

  1. Искам да ми оговри поне 2 или 3 дакаже този човек не лаже отидете там молави искамси семеството

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.