09.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми показа верния път


Всеки човек в определен момент живота си е изправен пред труден избор и не знае на къде да поеме. В такова положение се оказах и аз преди година. Работех от доста време в престижна фирма – бях натрупала необходимите опит и знания, но така бленуваното от мен повишение все не идваше.

По същото време срещнах познат от ученическите ми години. Заговорихме се и от дума на дума стана ясно, че в тяхната фирма търсят точно човек с моята квалификация и опит. Зарадвах се и още на следващия ден си подадох документите. След две седмици от фирмата ме поканиха на интервю, което мина много добре. След няколко дена ми се обадиха. От многото кандидати се бяха спрели на мен – толкова бях щастлива. Същия ден шефът ме повика при себе си – повишаваше ме. Имах чувството, че сънувам.

Най-накрая ми предложиха повишението, за което отдавна мечтаех и заслужавах, от друга страна новата фирма ми предлагаше нови хоризонти за реализация. Исках и двете, но трябваше да си избера само едното. Изправих се пред трудна дилема – новото ме примамваше, но и плашеше, старото бе до болка познато, но пък дълго бленувано.

По съвет на майка ми се обърнах към пророчицата Магда. Писмото й съдържаше важни препоръки и ценни за мен съвети. Изпрати ми също и един ритуал, отключващ късмета и успеха. По нейния съвет се преместих в новата фирма и не сбърках. За броени месеци се издигнах и вече оглавявам отдела, в който започнах работа от най-ниското стъпало. Най-важното е, че се чувствам удовлетворена от всичко, което правя!

Петя Миткова, 32 г, Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.