25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Справих се с антипатията на шефа си към мен


Работя в държавно учреждение. Много се дразня от факта, че шефовете на такива институции се чувстват пълновластни господари на кадрите си. Не поемат финансовите рискове на собствениците на частни фирми, не осигуряват заплатите на хората, но се изживяват като феодални владетели на съдбите им.

Моят шеф и доскорошната му помощничка са такива. Повече от 15 години тя кадруваше вместо него, интригантстваше срещу неудобните и налагаше свои хора. Аз й бях особено антипатична, защото не мога и не смятам, че заслужаваше да й се угодничи. Наслои същото отношение към мен и у шефа ми. Внуши му, че трябва да се отърват от мен и ме подложи с благословията му на тормоз. Първоначално ме крепеше фактът, че работех добре, а после от уволнение ме спасяваше тежката болест, която ми докараха. Тъжна привилегия, но се възползвах от нея, защото беше немислимо да си намеря друга работа.

Дори като се пенсионира заместничката му, шефът ми не можа да се отърси от неприязънта към мен. Колегите ми отлично схващаха откъде духа вятъра и страняха упорито от мен. Бях от недолюбваните от шефа и всички се опълчваха в един глас срещу мен за щяло и нещяло. Не се предавах, но работата ми беше едно истинско мъчение. Въпреки че я вършех добре и не би трябвало да ме отвращава. Аз пък не се прикривах и за всички беше ясно, че съм против дерибейското отношение на шефа си. Интригантите насочиха негативната му енергия към мен.

В този отвратителен климат едва оцелявах, но когато и без това окаяното ми здраве рухна, разбрах, че така повече не може да продължава.Трябваше ми спешна и много специфична помощ. Допитах се до пророчицата Магда по препоръка на моя близка. Както и очаквах, и тя не ме посъветва да не напускам работата, защото с тежката ми инвалидност и заради неблагоприятната възраст нямах никакви шансове за друга служба. Нейна е заслугата, за което ще съм й благодарна винаги, за това да се намери изход, без да се налага да напускам. Изработи ми и ми изпрати специално за мен амулет за привличане на симпатии и емпатии и за отблъскване на всякакъв род негативизми. Даде ми подробни съвети и за лечение на заболяването ми, препоръча ми билкова смес с невероятни качества.

Пръв промени отношението си към мен самият шеф. Неприятелите и недоброжелателите ми на местоработата като че никога не бяха съществували. За пръв път усетих какво е да уважават професионализма ти и да не поставят под съмнение чисто човешките ти права. Здравето ми също е задоволително. Изпитвам най-хубави чувства към моята най-голяма благодетелка – Магда.

Анастасия Караниколова, гр. И

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.