25.09.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме избави от страховете ми


Последните няколко месеца бяха кошмарни за мен. Мъжът ми много често дава нощни смени и се налага да оставам сама за през нощта в тези дни. Това обаче се оказа огромен проблем. Когато съм сама до към 11-12 часа нямаше никакъв проблем, но след това изпадах в луда параноя. Затварях плътно всички врати и прозорци, защото ме беше страх, че някой може да влезе. Всички вътрешни врати бяха широко отворени и всички лампи светнати. Правя го с цел ако някой се промъкне да го видя или поне кучетата да го усетят. Живея в блок на последния етаж и едва ли има реална опасност от подобно нещо, но помня като малка как имаше бум на кражби на последните етажи чрез алпинисти. Всяка вечер когато останех сама се сещах за тези неща.

Не исках да се отдавам на такива мисли, защото знаех че по този начин мога само да предизвикам нещата, но не знаех как да се отърва от тях. Освен страховете ми когато оставам сама за през нощта, придобих и други – когато си лягах с мъжа ми не можех да спя спокойно, защото през цялото време си мислех дали заключих вратата, дали изключих котлоните и т.н.

Свекърва ми пое нещата в свои ръце. От много време когато има проблем се допитва до Магда за съвет. Писала й и за моя проблем. Магда изпрати ритуал, който трябваше да изпълнявам всяка вечер за да се освободя от страха. Наистина започнах да се успокоявам, нямаше го онзи панически страх, който ме обземаше всяка вечер. В последствие не остана и следа от страха. Сега спя нормално в нощите, в които оставам сама вкъщи, при изключено осветление и широко отворени прозорци!

Мая Иванова, 28 г

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.