27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме избави от страха и ме направи по-уверена


На 32 години съм и от известно време започнах да изпадам в панически страх – ставаше ми лошо, започвах да си въобразявам, че ще умра и т.н.

Ходих на психиатър, изписаха ми една торба хапченца. Чувствах се много добре докато ги пиех и известно време след това.

Скоро всичко започна да се повтаря с нова, по-голяма сила. Страхът ми се засили – страхувах се да шофирам, дори мисълта да се возя в кола ме побъркваше, страхувах се да остана сама вкъщи. Отново ходих на психиатър, но този път лекарствата, които ми предписа, не помогнаха. И така се започна едно ходене от доктор на доктор. Състоянието ми се влошаваше, а традиционната медицина не даваше никакъв резултат.

Чувала съм за Магда, знам, че е помогнала на хиляди хора, но не знаех дали ще успее да помогне и на мен. Беше ми последната надежда. Изпрати ми ритуал, който да правя всяка нощ. Изпълнявах ритуала стриктно в продължение на един месец. От ден на ден чувствах как страхът лека-полека ме напуска.

Сега шофирам съвсем сама в пиковите часове, оставала съм по цели нощи самичка, но страхът, който преди ме сковаваше, вече го няма. Благодарение на мъдрите съвети и ценните насоки, които ми даде Магда, станах по-уверена със собствените си сили.

Силвия Банева, гр. Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.