06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Срещнах любовта благодарение на Магда


На 36 години съм. Не съм лош човек, просто съм прекалено стеснителен, особено с жените. През деня всичко е наред, но вечер се чувствах ужасно самотен. Отдадох се на работата и все си мислех, че любовта сама ще ме намери. И така годините си минаваха. Всичките ми приятели вече са женени, имат по едно-две деца.

Много пъти приятели са ме запознавали с жени, но все не се получаваше – от притеснение започвам да заеквам, изчервявам се, държа се глупаво, с две думи не можех да завържа един свестен разговор с някоя жена.

Прочетох, че Магда и помогнала на много самотници като мен да срещнат половинките си. Реших да й пиша и аз. Изпрати ми магия за любов. Не след дълго срещнах Ваня, прекрасна жена. Докато разговарях с нея, нямаше и помен от неадекватното ми поведение. Изненадах се от себе колко забавен и оригинален мога да бъда в присъствието на жена. А Ваня е невероятна – перфектната жена за мен. Не мога да ви опиша колко щастлив съм в момента, и всичко дължа на Магда! Благодаря!

Пламен Кьосев, 36 г, Русе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.