28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не давайте клетви, които не може да спазите!


Мнозина, без да се замислят за последствията, дават клетви, а след това, нарушавайки ги, се чудят защо ги сполетяват неприятности

колеги
Освен проклятията и думите- убийци съществуват и такива, чието произнасяне носи непоправими вреди върху съдбата на човека, особено ако са изречени необмислено и прибързано. Това са клетвите.

Хората се кълнат в живота си, в родителите, здравето, децата, Бога, наслагвайки върху всички тези скъпи понятия незримия печат на забраната, която работи, докато те не изпълнят клетвата си. И няма значение дали човекът се е шегувал, без да придава особено значение на казаното, или се е заклел под натиска на околните. Според екстрасенси, когато някой произнася клетва, в кармичното му тяло безвъзвратно се нарушава ходът на събитията. Неслучайно думите „клетва” и „проклятие” имат един и същ корен.

Хората се кълнат, без да мислят за последствията. Например казвайки: „Да остана без стотинка”, те не подозират, че по този начин убиват собствения си финансов успех. И докато не снемат от себе си клетвата, дадена най- вероятно от глупост, в живота им нищо няма да се подобри.

Фраза от типа „Повече никога да не се омъжа/оженя”, която може да каже човек, който е бил нещастен в брака си, веднага наслагва програма, която не му позволява да встъпи отново в брак.
Според специалистите най-страшно върху живота на човека влияе клетвата, в която той отдава част от съдбата си на друг човек. Екстрасенси посочват немалко примери, когато родители с боледуващи деца се молят от все сърце да се отнеме собственото им здраве и да се даде на детето. От това обикновено на боледуващото дете не му олеква, докато самият родител започва да боледува, понякога много сериозно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.