Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Паричният поток - как да се превърне в река, която стабилно да управляват?
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Паричният поток – как да се превърне в река, която стабилно да управляват?

100 dollar bills growing in grass


Паричният поток може да бъде управляван – научете как

100 dollar bills growing in grass
100 dollar bills growing in grass

Вторник е денят на големите начинания и авантюри — намира се под покровителството на Марс. Затова е особено подходящ за провеждане на тренинги, посветени на енергията на парите. От гледна точка на тънките материи е по-логично да се започне нещо ново не от понеделник, а именно от вторник.

Кръговратът на парите в природата се осъществява по два маршрута: възходящ – когато ги получаваме, и низходящ – когато ги харчим. Не е достатъчно само да се научим да печелим пари, трябва да умеем и грамотно да ги харчим.

Съществуват такива понятия като „щастиеемкост“, „властемкост“, „паричноемкост“ и от това какво именно количество власт, пари и любов човек е способен да удържи в ръцете си, без да го изпусне, зависи неговото материално и емоционално състояние.

БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ, НО ПО-РЯДКО

Нееднократно сме се убеждавали, че човек, който умее да контролира паричния поток, също така леко и непринудено „управлява“ и личния си живот. Според статистиката сред състоятелните хора има по-малко разводи. И причината не е, че те се страхуват от подялбата на имуществото. Просто управлението на паричните потоци повишава самооценката и тренира чувството за социална отговорност. Богатите, разбира се, също плачат. Но при това семейните им „съюзи са по-продължителни и трайни.

САМООДИТ

Направете един прост тест. Напишете на лист хартия минималната сума, за която сте съгласни да работите – много и активно. След това напишете максималната сума: колко бихте искали да получавате. Ако втората сума се отличава от първата по-малко от два пъти, всичко е наред. А ако е повече – значи неправилно оценявате възможностите си. И трябва да направите нещо по този въпрос.

„ЗАКЛИНАНИЕ“ ОТ ДЕТСТВОТО

Най-силните блокировки на паричните потоци лежат в нашето детство. Спомнете си как са се отнасяли към парите вашите родители. Говорели ли са ви, че много печелят само нещастните хора? Че истинската любов може да живее дори и в колиба? Може би родителите ви са смятали, че парите трябва да се харчат само за ски и велосипеди – седна дума за спортно оборудване, и можете прекрасно да си живеете без всичко останало. Или главното е да си купите абонамент за събраните съчинения на Йовков. А това, че килимът в хола вече съвсем се е протъркал, няма значение.

Настройките от детството могат да бъдат най-различни. Но осъзнавайки ги, можете лесно да развалите „заклинанието“.Трябва само да поставите под съмнение авторитета на родителите в дадена област. И въпросът не е, че те не са били прави.Те са работели, печелели, харчели и планирали разходите на семейния бюджет така, че да се чувстват щастливи. А вие имате съвсем различен път от техния, пише „Феномен“. И искате повече, искате друго и имате право на това.

СТИГА ЗА ВСИЧКИ

В този свят има достатъчно пари за всеки човек и всеки в резултат получава точно толкова, колкото е готов да задържи. Не отлагайте за утре новия богат живот и започнете още от следващия вторник…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.