Гадателката Магда ми направи най-големия подарък

Гадателката Магда ми върна желанието за живот точно тогава, когато го бях загубила

щастие
Преди време преживях нещо много, много неприятно. Интересното е, че всичко беше различно, преди да пиша на гадателката Магда. И всичко стана още по-различно, след като й писах. И много по-хубаво, разбира се. Сега ще ви разкажа накратко историята си.

Преди около година и половина дъщеря ми, която тогава беше на 2 години и половина, беше диагностицирана с много опасно и страшно заболяване. Да не кажа фатално, защото тогава слушах тази дума почти непрекъснато. Всеки, които има дете, може да си представи колко ужасно е това. Може да си представи отчаянието, в което бях изпаднала.

Още в началото искам да уточня, и да кажа, че аз потърсих второ мнение в съседен на нашия град. По-точно – ние живеем във Бургас, и отидохме за второ мнение във Варна. Почти нищо не се промени. Прогнозата беше все така лоша.

И в това отчайващо състояние, аз реших да пиша на гадателката Магда. Обясних й всичко. Тя ми каза точно какво да направя. То включваше един прост ритуал, да заведем детето на едно точно конкретно място и да потърсим мнението на лекари от София. Не споменавам умишлено ритуала и мястото, което е една църква, защото това са индивидуални неща, и ако на нас са ни помогнали, може да са напразни надежди за други хора.

Сега дъщеря ни е добре. Не се е лекувала от нищо. Чисто и просто лекарите в София казаха, че диагнозата е грешна, че има малък проблем, който ще се израсте, и това е!

Боряна К.

Няма коментари

Добавете коментар