Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Пентакъл от Магда промени живота ми : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакъл от Магда промени живота ми


Поръчах пентакъл от гадателката Магда преди около година и осем месеца

jivot
Пентакъл от Магда поръчах, защото в живота ми изведнъж се случиха много и различни негативни промени. Като че ли добрия късмет ме беше изоставил.

Първо почина баба ми. Освен че ме отгледа, баба ми беше много добър човек, който си отиде малко неочаквано. Аз съм далече от нея, и нямаше как да бъда там накрая.

После почнаха едни разправии между майка ми и сестра ѝ за имоти. Това е най-грозното нещо, най-лошото, най-уморителното, което може да се случи на човек. Грозно е, защото виждаш как две сестри, които доскоро са се разбирали, почват да се карат и да си изсипват обиди, и да си правят номера. Майка ми много лошо преболедува тези разправии. Като капак на всичко, аз останах без работа. Не че не можех да си намеря – на който му се работи, работа намира. Обаче аз там работех 14 години, и изведнъж ме съкратиха заедно с новаците.

Всичко това ме накара да пиша на гадателката Магда и да ѝ поръчам едно гадание. Магда много ми помогна. Невероятна жена! Тя ми препоръча да си взема пентакъл Ел Шадай, който да оправи положението при мен.

Колкото и да не ви се вярва, този пентакъл наистина направи така, че нещата при мен малко по малко започнаха да се подобряват. сега не смея много да се похваля, но откакто нося с мен този пентакъл Ел Шадай, аз си намерих много хубава работа, която дори е по-добре платена от старата. Мисля, че това няма да е всичко хубаво, което ще ми се случи. Вече имам само хубави предчувствия за себе си.

Веселка Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.