07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Няма сила, която да ме раздели от него!


Преживяла съм много раздели, но точно тази не исках да я преживея

golyama-lubov
Раздели и събирания има много в моя живот, но когато разбрах, че трябва да кажа „Сбогом!“ на моята последна и голяма любов, полудях… В този изключително тежък за мен момент единствено леля Магда ми помогна. За втори път тя направи нещо много, много хубаво за мен.

Писах ѝ преди 5 години, когато го срещнах. Писах ѝ и малко след това, писах ѝ и сега, когато замалко не го загубих. Тогава тя ми каза, че това е любовта на живота ми. Малко се изсмях, защото на 43 години е късно за подобни емоции, но нямате представа колко права е била гадателката Магда.

Той наистина е голямата ми любов, но той все пак е мъж. Завъртя се някаква младочка около него, завъртя му главата и… за останалото се сещате. Аз може да го обичам, но гордостта не ми позволи да реагирам, затова се оттеглих с мълчание. Молех се на Бог да се вразуми сам, молех се горещо сам да разбере какво ми причинява и какво ще загуби, ако продължава в този дух… И малко след това разбрах, че нищо не може да ни раздели. Разбрах, че любовта ни е по-силна от всичко. Магда позна, че той ще се върне и ще остане завинаги с мен.

Преминахме през много труден период, но си заслужаваше. Сега любовта ни е по-силна отвсякога.

Г.В.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.