13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда е невероятна!


Невероятна е помощта, която гадателката Магда ми оказа при един труден за мен момент

neveroyatna
Невероятна е и подкрепата, която усетих от тази страхотна жена. Нейната мъдрост ми помогна да преодолея едно не особено приятно житейски препятствие.

Става въпрос за това, че преди време бях изправена пред едни имотни проблеми. Аз не исках да се разправям, не исках да имам онези проблеми, за които непрекъснато слушах, за това как братя и сестри се карат, как деца изоставят родителите си, или обратното. Подобни истории има много, и те винаги са мен натъжавали. Не исках да бъда част от това.

От друга страна ми се искаше да се случат нещата както е редно, без да бъда ощетена, или без да правя кой знае какви компромиси.

Тази невероятна жена Магда ми помогна да направя правилния избор – да избера адвокат, да избера и подходящо време, през което да се водят тези преговори. Тя ми даде сигурност, подкрепа и надежда – все неща, от които имах нужда. Затова сега аз съм спокойна, че всичко е минало, че всичко се е случило така, както е редно и така, както исках. Това е много важно за мен.

Вече знам, че ако имам пред себе си проблем, ако се чувствам несигурна, ако нещо трябва да се реши – гадателката Магда е насреща. Това ме кара да се чувствам спокойна и уверена, защото знам, че съветите на тази невероятна жена ще ми помогнат да се справя с всяка трудност.

Милка Харизанова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.