25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Кои са идеалните колеги, според зодиака?


Има ли идеални колеги, според зодиака?

колеги
Не само в любовта, но и в кариерата зодията може да се окаже решаваща за това с кого най-много ще се разбираме. Кои са най-добрите работни екипи, обяснява френският астролог Марк Анжел.

ОВЕН

Идеалният колега за представителите на тази зодия е Везни – балансиран, спокоен и приспособим. Овенът, който е по-импулсивен и повече по идеите, отколкото по реализирането им, ще има нужда именно от някой от зодия Везни, за да намери баланс и да вкара в нормални граници прекомерната си понякога енергия. Овенът има нужда от спокойствието на Везните и най-вече от способността им да преценяват трезво ситуацията, без да се поддават на чувства – нещо, което представителите на зодия Овен не умеят. Освен това Везните ще допринесат всичко да бъде изпипано и да се случват идеално нещата в работата.

TEЛЕЦ

Много добър екип в кариерно отношение сформират Телец и Дева. Сериозността и последователността на Девата ще компенсират прибързаността на Телеца. Той винаги кипи от енергия, от емоции и от идеи, но понякога това му изиграва лоша шега. Добрите идеи на Телеца, които често така и остават неосъществени, ще бъдат златна мина в ръцете на Девата, която ще планира, прецени, провери, претегли и обмисли всичките възможности, преди да се заеме с реализацията им.

БЛИЗНАЦИ

Представителите на тази зодия обичат да работят с Овен най-вече заради креативността и искреността му. Някои зодии никога не биха се чувствали добре с прекалено прями колеги, но не и Близнаците -това им дава възможност да се ориентират в обстановката и да са спокойни, че никой няма да ги оплете в интриги. Дори и непостоянството на Овена не може да ги изплаши, защото Близнаците са адаптивни, а в дуо те създават екип, готов да се справи с всички предизвикателства.

РАК

Ракът е спокоен и последователен. Дори да не си личи на пръв поглед, когато си набележи цел, той я следва. Понякога я достига по заобиколен начин, но не я изпуска от очи. В кариерата обаче има нужда от помощ в общуването, защото представителите на тази зодия са по-затворени. Затова на помощ му се притичат представителите на зодия Риби, пише „За жената“. Те може и да са малко разсеяни, но пък в екип с Рак са идеалният партньор, защото могат да подобрят отношенията във всеки екип. А ако към тях се добави и един представител на зодия Дева със своя капацитет и способност всичко да обмисля, това ще бъде непобедим екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.