чт. юли 18th, 2019

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Не се живее леко в матрицата на материалния свят



Въпросът какво е нашият свят – реалност, математическа абстракция или матрица, все още остава открит

svyat
Но едно е безспорно:в живота ни е пълно с всевъзможни матрици: надпреварата за престижни вещи, начин на живот, основан на разкоша, и т.н. Но каква е разликата каква марка кола карате и или какви джинси носите? За някои хора обаче това е важно. Те имат нужда задължително да се открояват на общия фон.

Ако имат вила – то да е в престижен квартал, ако имат съпруга – да е супермодел, ако имат кола – да е „Бугати„. Но в тази надпревара е невъзможно да спреш, защото винаги ще се намери някой, който има и по-хубава къща, и по-хубава кола, и по-хубава жена.

Не само отделни хора – цели народи живеят в матрица. Властимащите просто пускат в ефира набор от кодове, които
при многократно повтаряне здраво засядат в съзнанието на хората. Банкерите измислиха още по-разрушителна матрица – системата на федералния резерв. Не стига че долърът няма златно покритие, но федералният резерв управлява и печатницата, като намалява или увеличава паричната маса в цял свят по свое усмотрение. Това е причината за всички световни кризи, банкрути и разрушителни войни от миналия век.

Но с матриците може и трябва да се борим. Примерите са много: антиглобалисткото движение, организации, борещи се за запазване на околната среда, за защита на животните и т.н. Всеки трябва да реши за себе си – да бъде послушен роб на матрицата, или господар на собствения си живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.