чт. окт. 22nd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Татуировка според зодията: къде, какви и защо е добре да ги направим именно там?Татуировка според зодията се прави само ако се спазват определени особености

татуировки
Разберете какви.

Напоследък татуировките се превърнаха в масово явление. Не само младежи, но и напълно зрели и състоятелни хора нанасят върху тялото си сложни плетеници или пък инфантилни рисунки. Татуировки се правят от дълбока древност. При това нашите предци са били наясно, че това не е просто обикновено изображение, а енергоинформаци-онен символ, способен да повлияе и на здравето, и на съдбата, и на психологическото състояние. И в много отношения това зависи от зодиакалния знак, под който човекът се е родил.

ОВЕН

При тези хора най-уязвима е главата, така че е добре да не засягате тази област, особено темето и междувеждието. И разбира се, трябва да се има предвид каква информация носи татусът, тъй като заради невинна на пръв поглед рисунка може да бъде нарушена цялата енергийна настройка на организма. И тогава нищо чудно да се сдобиете с главоболие, мигрена, немотивирана агресия. За огнените Овни са подходящи рисунки, способстващи за развитието на толерантност, дипломация, миролюбив –
например знакът на пацифистите, рунически надпис или йероглиф с аналогично значение. Може да се направи и романтичен татус – цитати за любовта, сърцето, цветята. Противопоказани са рисунки с агресивна и военна тематика.

ТЕЛЕЦ

При тях най-незащитените части на тялото са шията и гърлото. Татуировка, нанесена на тези места, може да наруши личностната програма на Телеца, който изначално е настроен за финансово благополучие. Освен това може да провокира забавяне в обмяната на веществата, натрупване на излишни килограми и като следствие – униние, мързел, инат. За Телците подхождат рисунки, в които присъстват движение, лекота (дъга, птици, пера). Противопоказани са татуси, символизиращи пари и други материални ценности. А рисунка на птицата феникс ще им помогне да разберат, че дори да изгубят всичко, могат да започнат отначало, да се възродят от пепелта.

БЛИЗНАЦИ

Най-уязвимите им зони са раменете и китките на ръцете. Така че най-добре е да ги оставите „девствено чисти“, иначе ще развиете мнителност, безсъние, болести на дихателните органи, разстройства на речта и паметта. Не е желателно да се нанасят символи, свързани със стихията на Въздуха (пера, пеперуди, феи и пр.). В характера на Близнаците въздухът е предостатъчно. Идеалната татуировка за представителите на този знак трябва да съдържа символи, развиващи стремеж към ред и отговорност. И тъй като за тези хора са важни думите, общуването, подходящ татус може да стане някоя крилата фраза – например Сократовият афоризъм „Scio me nihil scire“ („Аз зная, че нищо не зная“).

РАК

Типичните Раци се отличават с прекалена емоционалност и мнителност. Те не трябва да безпокоят зоната на гръдния кош и гърдите. Раците са много зависими от спомените от детството, затова всякакви теми, свързани с нежната възраст, за тях са нежелателни (персонажи от приказки, анимационни герои и т.н.) – това ще затормози движението им напред. Успех ще им донесат символи, развиващи упоритост
и целеустременост (стълби, планини, хълмове, костенурки и т.н.). Главното за Раците е татуировката да не предизвиква чувство на тревожност и опасност.

ЛЪВ

За Лъвовете няма нищо невъзможно – при условие че пазят зоната на сърцето, ребрата, гърба (особено горната част). Представителите на този знак се отличават с изразен индивидуализъм.Татуировките, символизиращи тяхната „монархическа“ избраност (корона, скиптър, трон, лични инициали и портрети), способстват за проявата на егоизъм, тщеславие, гордост. На „царете“ на Зодиака подхождат татуси, символизиращи разширяване на хоризонтите – например звездно небе, път към далечината или силует на човек, гледащ нощното небе.

ДЕВА

Най-важната черта на тези хора е практичността, а уязвимата им зона е горната част на корема (до пъпа). Наличието на татуировка на това място може да предизвика проблеми със стомашно-чревния тракт, както и да усили природната им придирчивост и критичност. Символите, развиващи мечтателността, а уязвимата им зона е горната част на корема (до пъпа). Наличието на татуировка на това място може да предизвика проблеми със стомашно-чревния тракт, както и да усили природната им придирчивост и критичност. Символите, развиващи мечтателност, емоционалност, мекота (например сърчица, цветя, гълъби), ще са много полезни за Девите.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.