сб. май 25th, 2019

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Нощната магия на огледалото

Ако огледалото носи негативна енергия, т.е. някога в него са се отразявали лоши събития, то споменът за тях ще се запази в него завинаги

ogledaloto
А нощем човек е много уязвим, нашата енергия отслабва и затова злото, което таи в себе си огледалото, може да се прехвърли към нас, като „пробие“ аурата ни или невидимата ни защитна обвивка.
Много хора мислят, че огледалото е врата към отвъдното, в което живеят душите на покойниците. И нощем те обикновено се активизират. Ако не бъдат обезпокоявани, няма да направят нищо лошо. Но ако се разтревожат, може да се случи нещастие. Някои смятат, че в огледалата могат да се отразяват всевъзможни същности, при това не е задължително да са зли и ужасни. И когато хората заспиват, тези същества обикновено, напротив, събуждат се и започват да се активизират (ето защо във филмите на ужасите всичко най-интересно и страшно се случва именно през нощта). И ако вие станете през нощта, видите нещо в огледалото, можете силно да се изплашите, както и този, когото сте забелязали, а това може да доведе до неприятности.

През нощта огледалата или онези, които се намират зад тях, могат буквално да извличат енергията ви, тъй като в тъмното време от денонощието и насън тя е практическа незащитена. Затова на сутринта можете да се събудите потиснати, с чувство на умора и апатия.
Според мнозина особено опасно е да се оглеждате нощем в огледало при светлината на свещи. Това може да донесе беда не само на този, който се оглежда, но и на неговото семейство и роднините му. Вероятно това поверие е свързано с факта, че с помощта на огледала и свещи мнозина гадаят, а гаданието не е нищо друго, освен привличане на отвъдни сили, отправена молба за помощ към тях.

Ако не вярвате, че да се оглеждате нощем, е лоша по-личба, и редовно го правите, като не забелязвате нищо . свръхестествено, то продължавайте да живеете така, както досега. Вероятно всички суеверия не са подкрепени с никакви доказателства и са митове. Или пък имате много мощна енергетика или защита…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.