Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Повярвах на лъжливите му обещания!
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Повярвах на лъжливите му обещания!


Аз повярвах на лъжливите думи и обещания на един мъж, и сега ужасно съжалявам

heshtastna lubov
Преди около година се започнах с един мъж по интернет. Много добър, кротък, добре изглеждащ. Много скромен, препатил от живота, с две деца, които отглежда сам. След време се оказа, че нищо от това, което ми каза в началото, не е истина.

Децата са при жена му, той дори няма развод с нея, живее с родителите си, а ми каза, че живее сам, и изобщо не работи като инженер, а като строител. Няма лошо да си строител, никоя работа не е срамна. Няма лошо и да имаш деца, бивша жена и така нататък. Това са неща от живота. Този мъж ме излъга. Моята грешка беше, че простих всяка една лъжа, която ми беше казал, прибрах го при мен, повярвах му, че може да се промени.

Лошото беше, че с течение на времето този мъж наистина се промени, но аз бях като обсебена от него. Знаех какво ми причинява, и въпреки това не можех, а и не исках да го напусна. Повярвах му, повярвах и на себе си. Хлътнах много жестоко. Няма да ви обяснявам как и колко много нерви ми струваше това да се справя с цялата тази ситуация. Гадателката Магда много ми помогна, и нейните съвети, напътствия и гадания бяха една от причините да продължа напред, да живея свободна, макар и малко наранена.

П.Д.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.