Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Лечение с помощта на камъни
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Лечение с помощта на камъни


Съществуват много разпространени методики на лечение с помощта на камъни

lechenie s kamyni
При това трябва да се има предвид, че камъните не са безразлични към пола на своя собственик: „женските“ са действени в ръцете на мъже; „мъжките“ – в ръцете на жени. Отличителни признаци на мъжките камъни са по-яркият блясък, както и по-топлите оттенъци. Женските не блестят толкова силно и имат студени цветове и оттенъци. Съответно жените трябва да носят по-ярки и „по-горещи“ камъни, а мъжете, обратно, по-мътни и предимно в синьо-виолетовата гама.

За да усилите въздесйтвието на камъка, трябва да си го представите обвит в блещукащ облак – ефир – и във въображението си да попиете ефира чрез камъка, концентрирайки го в болния орган, а след това да „издишате“ ефирния поток, пропускайки го отново през камъка. Тази процедура способства за обмена на информация между минерала и човека. Камъкът започва да разбира своя собственик, неговите нужди, тревоги, желания.

Ако след известно време усетите побоцкване в ръката, в която държите камъка, значи той е готов за диалог. Но не бива да проявявате нетърпение – на камъните им е нужно време, за да започнат общуването и лечението.

Подобно на хората те също се уморяват и замърсяват в съприкосновение с нечисти помисли. За астралното изчистване на камъка трябва поне веднъж в годишно, в нощ на пълнолуние, да го потапяте в кристален съд с вода от разтопен лед. След нощното „къпане“ на сутринта го поставете на слънчево място и чист въздух.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.