чт. окт. 1st, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Не всеки камък, подходящ по зодиакален знак, може да лекуваkamakИзберете сами вашият лечебен камък

Вярата, че камъните, особено скъпоценните, са действено лечебно средство, води началото си от древността

Тъй като най-красивите и твърди минерали са се образували дълбоко в недрата на планетата, хората смятали, че те са поели в себе си енергията на Земята и при определени условия я отдават на човека, дарявайки му красота, сила и здраве.

Във всеки от нас звучм специфична, присъща само на индивида мелодия. Болестта я нарушава, а правилно подбраният камък помага тя да бъде възстановена. Това свойство е в основата на употребата на камъните за лечение – литотерапията.

Не всеки камък, подходящ по зодиакален знак, може да се използва за лечение. Човекът сам трябва да почувства „своя“ камък. Това става по различни начини. Най-лесно е да се вгледате в кристала в ръката ви. Като се постараете да се освободите от всякакви мисли, които пречат на интуицията ви, „вслушайте се“ в усещанията за топлина или студ в ръката ви. Ако кристалът ви носи топлина – това е вашият камък.

Можете да използвате като „прибор“ в избора на камък собствената си ръка и тежест (в идеалния случай – малък меден цилиндър) на конец, дълъг 30 – 40 см. Както и в първия случай трябва да освободите съзнанието си от хаоса от мисли. След това да се настроите за движението на махалото: напред-назад означава „да“, встрани – „не“, и да поднесете махалото към лежащия на масата камък.

След определянето на „своя“ камък преминете към следващата операция – настройка на камъка за биополето на собственика. Отпуснете се и поставете камъка в областта на сърцето. Спомнете си най-щастливия момент в живота си и се постарайте да пробудите чувствата, които сте изпитвали тогава. След това преместете камъка в областта на челото -на мястото на т. нар. „трето око“.

Вслушайте се и започнете да приемате сигналите, идващи от камъка. Ако пред мисления ви взор се появи златно, люляково или розово сияние, можете да смятате, че настройката на камъка към вашето биополе се е състояла. В случай на неуспех повторете опита три-четири пъти. Ако и тогава не видите на менталния екран желаната гама, означава, че сте сбъркали в избора си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.