чт. юли 9th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Кои вещи у дома са полезни и излъчват положителна енергия?У дома трябва да поддържате оптимален баланс на енергиите с вещи-приятели

u doma
Кои са вещите приятели у дома и как могат да ни помогнат.

• Цветята в саксии отразяват състоянието на своите стопани. Ако се грижите за тях, те ще снемат от вас част от негатива.

• Обработени кожи в дома способстват за успешната търговия, за увеличаването на капитала и пазят постигнатото до момента. Само че те се нуждаят от грижи и внимание.

• Сухите цветя способстват за благополучието, богатството, здравето и уюта. Те неутрализират негативната енергетика. Доста разпространено е погрешното мнение, че в дома не трябва да се пазят сухи цветя. Още повече подобряват енергетиката на дома цветя и билки, окачени на снопове на определени места или в сервизните помещения.

• Фигурки на животни (но не гротескни) – кучета, мечки, тигри, дракони, защитават дома от нещастия и запазват богатството, фигурки на войни-чета, на еднакви човечета, разположени в редица, са прекрасно изчистващо средство. Слонове, вървящи един след друг и намаляващи по размер от голямо към малко, са универсално изчистващо средство.

• Възглавниците са амулети на съпружеската любов. Ако са гобленови, с избродирани рисунки, те ще пазят от раздяла с любимия човек и ще съсредоточават вниманието върху партньора. Ако върху тях са изобразени цветя, са амулет за здраве; хора и животни – защитават от опасности; пейзажи, постройки – помагат за успешни начинания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.