Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Кои са вредните вещи у дома?
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Кои са вредните вещи у дома?


Понякога украсяваме интериора си доста необмислено, защото не всички предмети са подходящи за дома

veshti
Едни създават положителна „щастлива“ енергетика, а други носят нещастие. Предлагаме ви няколко съвета какво не бива да държите в дома си…

• Старите износени чехли не трябва да се трупат – те привличат негативна енергетика. Ако са се скъсали, изхвърлете ги от жилището.
• Не пазете в дома скъсани и негодни дрехи. Винаги оценявайте обувките и дрехите на принципа дали ще ги носите. Ако ли не, изхвърлете ги.
• Съдове с пукнатини, назъбели, с дефекти, получени в процеса на експлоатация, нарушават енергетиката на храната, като я правят опасна за човешкото здраве. Колкото и да ви харесва съдът, ако е спукан или назъбен, трябва да го изхвърлите. Чинията (чашата) символизират семейството и дефектите по тях показват възможни проблеми в отношенията.
• Увивните растения привличат различни болести. Ако се намират извън дома, от външната страна, те, напротив, са полезни и защитават жилището. Но ако растението е вътре, растежът му трябва да се организира така, че виещите се стъбла да образуват топка в саксията. Това може да се постигне с помощта на конструкция от тел.
• Камъш (папур) също е опасно да се държи в къщи. Изсушен, той привлича нещастия и предвещава болест и смърт.
• В същото време  можете да имате други цветя, повечето от тях преработват негативните излъчвания, защитавайки ви от болести.
• Не отглеждайте в дома си теменужки. Те традиционно се садят на гробищата.
• Хвойнови клончета във ваза се поставят само в периода на новогодишните празници. Лоша поличба е да ги държите в дома си през останалото време от годината.
• Бегонията пък е символ на семейното благополучие и ще помогне да се уравновеси ситуацията.
• Подарената палма не трябва да се внася в дома – на голяма мъка е…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.