Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Талисманът на Магда ми донесе сполука и спокойствие
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Талисманът на Магда ми донесе сполука и спокойствие


Талисманът на Магда го поръчах преди една година, оттогава вече не съм имала неблагополучия в живота си

амулет
Имаше един период, в който всичко ми се струваше криво. Мислех си, че обстоятелствата са против мен. Бях сигурна, че имам я магия, я нещо от този род. Първо си загубих работата. Малко след това баба ми почина. И като капак на всичко – останах без гадже. Любимият ме напусна след три години връзка. Да, последната година от нашата любов беше истинска агония, но това не означава, че някак успях, тогава, да свикна с тази мисъл.

И точно когато се чудех какво, как и защо да направя, попаднах на информация в интернет за гадателката Магда. Аз я помня от един вестник, но не бях сигурна дали е тя. Писах, получих отговор и реших, че трябва да си поръчам талисман.

Всъщност, талисманът на Магда не ми помогна веднага. Навярно много хора си мислят, че като се поръча, като се направи и всичко ще стане от самосебе си. Не. Минаха повече от 8-9 месеца, докато се почувствам отново човек.

Сега имам нова, по-добра работа, сама съм, но съм спокойна и успях да изляза от дупката, в която бях изпаднала. Спокойно ми е, справям се с живота. Талисманът на Магда е постоянно с мен, следвам съветите на гадателката и не се плаша от бъдещето по никакъв начин. Много по-уверена съм в себе си и знам, че каквото и да стане, ще се справя!

Маргарита Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.