23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да намеря любовта на 35 г.


Бях на 35 години – сама, нямах приятел. Дълго време имах връзка с един мъж, който не се реши да бъдем заедно, дали от егоизъм, дали от това, че не ме е обичал достатъчно – не зная.

Връзката ни не беше пълноценна, това ме тормозеше и въпреки това се задоволявах с каквото ми се предоставяше – обичах го и мисля, че още изпитвам чувства към него.

Чувствах се изморена от всичко това, изморих се да чакам да се реши да направи стъпката, а насила хубост не става. Последния път когато бяхме заедно, изказа пак подобно мнение, говорихме за деца и т.н., но след това се държеше студено.

Писна ми и когато ми се обади, му казах, че няма нужда от моя телефон и, че разбрах, че той няма нужда от мен, че нямам място в неговия живот, думите му бяха само: “добре, чао”, затворихме телефона и от тогава мина половин година, нито ме потърси, просто нищо – той е инат и зная, че това го прави точно заради това, може и да се обади, но знаех, че всичко това пак ще се повтаря, а аз не исках това.

Съжалявах, че съм загубила толкова време в чакане. Единственото, което мислех бе, че съм изпуснала всички влакове, че е късно за каквото и да било – съпруг, деца все, пак не бях на 20 години.

Наистина самотата е ужасно нещо и се страхувах от нея. Писах на Магда и й разказах за своя проблем. В отговор тя ми изпрати напътствия какво точно да променя в живота си.

Те сами по себе си бяха изключително ценни за мен – аз самата бях мислила за това, но е друго, когато друг човек ги формулира за теб и така те накара да се стегнеш.

Даде ми и една много хубава магия за привличане на любов с ябълка. Така и не разбрах колко леко и неочаквано срещнах голямата си любов. Сега имаме и дъщеря на пет месеца.

Веселина Василева, Пловдив

3 thoughts on “Магда ми помогна да намеря любовта на 35 г.

  1. Здравейте! Консултациите с Магда не стават в коментарите, а ТУК. Моля, запознайте се с условията, преди да пращате коментари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.