07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

6 съвета за по-хубав живот


Спазвайте тези 6 лесни съвета и ще имате по-хубав и спокоен живот

jivot
Дивите дървета не се садят в градината. Те са подходящи за ограда, тъй като потискат растежа на културните растения – хаосът се бори с реда. Например брезата извлича влага от почвата в радиус от 30 метра, а борът има повърхностна коренова система и колкото е по-висок, толкова от по-голяма площ събира хранителни вещества. Освен това борът и дъбът привличат мълниите.

Начупете брезови клонки. Част от тях поставете във ваза за украшение на дома -това ще създаде светла и благоприятна атмосфера. Няколко от тях начупете на ситно, но без да използвате нож или ножици. Поставете ги в глинен или стъклен съд и ги залейте с вряла вода. Оставете ги да киснат 3 часа. Добавете кората на лимон или портокал. След това натопете в настойката памучен тампон и се обтрийте след вечерния душ. Ще усетите енергизиращ и тонизиращ ефект.

Докато слушате хубава музика, вие се изчиствате от негативната енергия, натрупана през деня. Музиката е своеобразна медитация, която може да ви върне хармонията.

Ако сте се скарали с някого и той ви наговори неприятни неща, проклина ви и се почувствате зле, можете да върнете негатива, който ви е изпратил, като кажете на глас: „Твоите думи – върху раменете ти, твоите мисли – на гърба ти“.

Вашата сила е във вашите мисли. Никога не мислете лошо за любимия си човек – дори и когато сте сърдити, иначе, без да искате, ще му навлечете беди. Мисълта е един от източниците на скритите енергии на съзнанието. Всяка мисъл поражда действие – ако не от вас самите, то от света, като цяло.

Ако ви се струва, че ситуацията, в която се намирате, е неразрешима, «вдигнете ръка, след това рязко я отпуснете с думите: „Махни се!“ и помислете още веднъж. Както се казва, дори да са те изяли, все пак имаш два изхода…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.