Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Всяко начало е трудно, всеки край е болезнен! : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Всяко начало е трудно, всеки край е болезнен!


Най-глупавото нещо е да се откажеш от себе си, заради една грешка или недоразумение

nachalo krai
Преди време имах глупостта да се впусна в една абсолютно безсмислена любовна авантюра, която ми струваше много време и нерви. И разочарования. Може би съм причинила същото и на човека отсреща – не знам. Най-вероятно и той е бил излъган и разочарован по някакъв начин. Но тук не става въпрос за онова, което е било. Тук иде реч за онова, което предстои.

Всеки допуска грешки, но не всеки се поучава от грешките си. Аз успях! Всичко е в миналото вече, и значение има само онова, което предстои. Много неща осъзнах, благодарение на Магда. Много неща ми се изясниха. И най-вече ми станаха ясни собствените ми грешки.

Надявам се в бъдеще да бъда по-внимателна към себе си. И макар, че много ме болеше от всичко, което се случи между мен и този мъж, аз взех решение, че ще продължа напред. Сама или не, това е Божа работа. Ако се сбъдне онова, което гадателката Магда ми каза, то тогава животът ми ще бъде наистина хубав и спокоен. А аз не искам нищо повече. Просто малко спокойствие, малко ред и много среши с приятели, които да ми носят наслада и удовлетворение.

Лиляна Димова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.