Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Радостта от живота идва след като започнеш да споделяш с другите : Магда: ясновидство, хороскопи
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Радостта от живота идва след като започнеш да споделяш с другите


Аз бях много свита, много затворена в себе си и имах проблеми от всякакво естество

радост от живота
Най-много ми тежеше това, че съм сама. На 42 години съм. Сега вече не съм сама. Може би, донякъде, и благодарение на гадателката Магда аз успях да се преборя със себе си, защото осъзнах, че за всичко съм виновна само аз и никой друг.

Интересно е как хората не осъзнават собствените си слабости и обвиняват другите, или Съдбата за неудачите в живота. И трябваше да се появи някой отнякъде, като гадателката Магда, да ми каже кое как и защо е така, и да се взема в ръце. Много ми помогна и нейния амулет, който от осем месеца е непрекъснато с мен. Може би благодарение на всичките тези влияния аз най-накрая успях да превъзмогна себе си и да имам това, от което най-много се нуждаех – любов и подкрепа.

Но тази любов и подкрепа дойдоха в моя живот едва след като аз станах отворена за нея. Нямаше как да се случи, ако бях останала затворена в себе си. Затова ви казвам, че човек трябва да се промени, да даде, за да получи. Стара истина е това, стара, но вярна.

Дочка Костова от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.