25.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Открих начин да привлека късмета!


Много дълго време късмета, и изобщо хубавото в моя живот, беше въпрос на огромни усилия

kysmet
И колкото и да се стараех, колкото и да исках нещата да се случват, така както очаквам, това не се получаваше. Имах чувството, че съм омагьосана, че се въртя в кръг като хамстер. Не знам защо, но в един момент просто се отказах. Казах си – да става каквото ще…и се пуснах по инерция. от това, както може да се очаква, не излезе нищо хубаво. Беше ми трудно да разбера дали грешката е в мен, дали аз не правя нещо както трябва, или просто така ми е писано.

Преди около година една моя приятелка ми сподели, че е писала на гадателката Магда, която не само че всичко ѝ казала, за бъдещето, което я очаква, ами ѝ направила и амулет, талисман, с който да привлича късмета. И оттогава насам нещата в нейния живот започнали да се случват. не че преди имаше кой знае какви катаклизми в живота ѝ, но е факт, че от едно известно време тя е много добре.

Не ми трябваха много увещания, за да пиша и аз на гадателката Магда, с молба да ми направи и на мен един амулет. Гадателката Магда изпълни моята молба. Месец или два, а може и три да са били, откакто си поръчах талисмана, всичко при мен изведнъж не само доби смисъл, но и се оправи. Сега съм добре, спокойна и обнадеждена за бъдещето, защото най- после, и благодарение на талисмана на Магда, аз успях да започна да се радвам на живота.

Мария Наумова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.