Открих начин да привлека късмета!

Много дълго време късмета, и изобщо хубавото в моя живот, беше въпрос на огромни усилия

kysmet
И колкото и да се стараех, колкото и да исках нещата да се случват, така както очаквам, това не се получаваше. Имах чувството, че съм омагьосана, че се въртя в кръг като хамстер. Не знам защо, но в един момент просто се отказах. Казах си – да става каквото ще…и се пуснах по инерция. от това, както може да се очаква, не излезе нищо хубаво. Беше ми трудно да разбера дали грешката е в мен, дали аз не правя нещо както трябва, или просто така ми е писано.

Преди около година една моя приятелка ми сподели, че е писала на гадателката Магда, която не само че всичко ѝ казала, за бъдещето, което я очаква, ами ѝ направила и амулет, талисман, с който да привлича късмета. И оттогава насам нещата в нейния живот започнали да се случват. не че преди имаше кой знае какви катаклизми в живота ѝ, но е факт, че от едно известно време тя е много добре.

Не ми трябваха много увещания, за да пиша и аз на гадателката Магда, с молба да ми направи и на мен един амулет. Гадателката Магда изпълни моята молба. Месец или два, а може и три да са били, откакто си поръчах талисмана, всичко при мен изведнъж не само доби смисъл, но и се оправи. Сега съм добре, спокойна и обнадеждена за бъдещето, защото най- после, и благодарение на талисмана на Магда, аз успях да започна да се радвам на живота.

Мария Наумова от София

Няма коментари

Добавете коментар