07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Без амулета на Магда не се чувствам добре


Казвам се Весела и съм на 34 години

амулет
Преди около половин година писах на гадателката Магда и я помолих да ми направи гадание, да ми каже кое как ще се подреди в моя живот, и дали изобщо ще се подреди.

Бяха ме нападнали едни мрачни мисли и едни лоши неща ми се случиха в поредица. Отчаянието много бързо ме обзе и не знаех какво да правя. Заради това започнах да търся начин да се спася от това положение. Една приятелка ме посъветва да пиша на гадателката Магда и да я помоля за съвет. В началото малко се дърпах, защото не ми се струваше нормално някой да може така, от разстояние и с едно писмо да ми помогне. Какво беше учудването ми, когато след като писмото на Магда пристигна, аз го прочетох веднъж и после още веднъж, и още веднъж. Всичко, което ми беше написала Магда, освен че беше самата истина, беше и много поучително за мен.

Малко след това реших да си поръчам амулет, който Магда да ми изготви. И откакто този амулет е в мен, аз се чувствам много по-добре, а лошите неща и лошите мисли като че ли ме заобикалят. Само веднъж се случи да го забравя при едно пътуване, и за всичките четири дни, през които амулета не беше в мен, аз се чувствах много зле.

Весела Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.