07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме спаси от енергийна разруха


Преди да си поръчам амулета, който Магда ми направи, аз имах чувството, че всичко върви наопаки в моя живот

detelinka
По един или друг начин този амулет успя да ме нормализира, да ме балансира и да ме накара да мисля и да действам в своя полза. Преди бях много черногледа, преди нямах желание за нищо, и единственото, което правех, беше да си стоя у дома, да гледам филми и да ям.

Откакто си взех амулет от гадателката Магда, нещата се промениха. Не знам дали е съвпадение или не, но всичко хубаво, което ми се случи в живота до този момент, се случи едва след като си взех амулет от Магда.

Този амулет аз го поръчах за привличане на доброто към мен и за отблъскване на недоброжелатели. Сега, вече почти две години, откакто амулета е в мен, аз се чувствам много добре, спокойна, уравновесена и изпълнена със сили и желание за живот.

Днес мога да се похваля и с човек до себе си. От едно известно време се виждам с един мъж, който успява да разсее всички страхове, които имам. И въпреки че все още спазвам дистанция и не съм го допуснала много до себе си, аз чувствам, че това е човека за мен!

Благодаря на Магда за всичко, което направи за мен!

Диана Алексова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.