07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Офисът и двата ми магазина са окичени с амулети и талисмани


Аз не чаках да започнат да ме омагьосват и тогава да се предпазвам

talismani
Още щом се захванах с бизнеса и взех мерки. И друг път съм го правил и вярвам в тези неща. Още повече, че първия път си изпатих почти до умирачка. Тогава във двора ни съседка хвърли омагьосан предмет. Видяхме я и уж го унищожихме, както препатили ни посъветваха, но не успяхме да се предпазим. Тогава се оправихме с помощта на компетентна в тази материя пророчица.

ПОРЪЧАЙ САМО СЕГА ТВОЯ ПЪЛЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП И РАЗБЕРИ КАКВО ТЕ ОЧАКВА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА

Знам, че от лошото не може да се избяга, но друго си е да съм защитен и да си работя спокойно, без да мисля кой какво и дали е направил нещо. Човек трябва да е предвидлив и да си научава уроците, а не да повтаря едни и същи грешки.

Сега пак потърсих Магда. Но този път, както казах за предпазване. Жената пак се отзова и ми направи индивидуални защитни средства. Купих си и GSM протектор. Направих ритуал за защита – също по нейни указания. Така се чувствам и съм сигурен, че съм недосегаем за дяволски набези от страна на „доброжелатели”. Много съм доволен от услугите на Магда и смятам да се възползвам пак от нейните съвети, когато е необходимо.

Съветвам ви и вие да направите същото, за да не се оплаквате, че животът ви е лош и несправедлив.

Румен Русинов, София, 38 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.