Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Отървах баща си от зла стара мома : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Отървах баща си от зла стара мома


Родителите ми са разведени от 15 години, израснах с баща си и баба си. Те бяха моето семейство и опора. Те ме отгледаха с много обич и внимание. Преди три години се омъжих, баща ми не одобри избора ми и имахме много дрязги, но в крайна сметка се наложих.

Скоро след сватбата ми, той ми каза, че е срещнал жена, с която излиза и иска да ме запознае. И съвсем скоро се срещнах с въпросната дама – 40-годишна, стара мома. Още от пръв поглед не се харесахме, стори ми се хладна и пресметлива.

Но виждах, че баща ми се чувства добре с нея и си замълчах. Толкова години беше сам и сега ми се искаше да е щастлив. Не мина и месец и той обяви, че ще се женят. Направо бях шокирана, бяха заедно от няколко месеца, а вече щяха да вдигат сватба.

Той на 50 г., тя на 40 г., и то не само подписване, а голяма сватба. Опитах се да поговоря с него, струваше ми се, че избързва, но той не искаше и дума да чуе. Тя не искала да живеят, ако не подпишат и наивният ми баща веднага склонил.

И така аз, бременна в 9-месец, бях гост на баща си на сватбата, доста абсурдно и смешно. Той от неудобство не покани много роднини, само мен, съпруга ми и чичо ми. Но гостите от нейна страна бяха 50, а булката си беше в бяла, огромна рокля, с воал и всичко, необходимо.Тя явно искаше да покаже на всички, че вече не е стара мома, беше събрала роднините си от цяла България.

В църквата беше най-смешно, защото попът беше по-млад от младоженците, направо трагикомедия. Скоро след това тя започна да си показва рогата. Започна да му натяква за всяко нещо, след това реши, че не желае да им ходя на гости.

Започна да го преследва да припише всичко на новородената им дъщеря. Това вече беше прекалено. Писах на Магда и тя ми изпрати много силна магия, с която можеш да се осъзнаеш и да разкараш човека, който те е обсебил.

Оказа се, че тя го е вързала всъщност с магия и пак с магия трябва да се освободи. Правих я в продължение на половин година и накрая той прогледна. В момента са събрани пак с майка ми и се чувстват щастливи. За дъщеря си се грижи отговорно, аз и не искам да е другояче.

Светла Стоянова, Пазарджик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.