04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ми помогна да вярвам отново в хората


Искам да напиша тези няколко думи на благодарност към гадателката Магда, не за да ѝ правя реклама, а за да ми олекне на душата

viara v horata
Аз съм на 48 години и в живота си съм срещала достатъчно лоши хора. Лошо са ми правили, навреждали са ми по всякакъв начин, но въпреки това аз не съм казвала нищо. подминавала съм лошото, но не съм забравяла лошото. Така постепенно започнах да страня от хората, да ги избягвам. Затворих се в себе си и не общувах с никой почти.

ПОРЪЧАЙ САМО СЕГА ТВОЯ ПЪЛЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП И РАЗБЕРИ КАКВО ТЕ ОЧАКВА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА

Аз съм стара момя. Знам, че това определение не се използва вече толкова често, но не ми е проблем да си призная. Знам и че някои хора ме наричат така зад гърба ми. Свикнах да живея така, допреди да пиша на леля Магда преди година и нещо. Тогава нейното писмо и онова, което отговори на моите въпроси трайно промениха живота ми.

Не знам, може би нещата, които гадателката ми каза, а може и така да ми е било писано, но след като получих писмото на Магда аз някак успях да сваля моя товар от раменете ми, да отворя нова страница и да започна начисто.

Днес нямам никакви страхове. И животът ми няма нищо общо с това, което беше преди. Срещам се с един мъж. Не мога да го нарека приятел или другар в живота, но все пак се срещам. Преди и това не ми се е случвал, просто защото нямах никаква вяра в хората – нещо, което гадателката Магда успя да ми върне.

Пепа Тоткова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.