04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ми направи амулет за здраве и късмет


От едно известно време никак не ми вървеше

nova lubov
С каквото и да се захванех, все удрях на камък. Не ми се случваха нещата нито с работата, нито с любовта. А уж казват, че на който му върви в любовта, не му се случват нещата с парите, или обратно. При мен нищо не беше трябва. Направо се бях заровила в дъното и като че ли копаех още и все по-дълбоко. Това никак не ми харесваше.

Искам да кажа за себе си, че съм разведена, и че съм имала една-две връзки за времето, през което съм била сама. А аз съм разведена с моя мъж от 13 години. Само за децата си съм се грижела, само за тях съм мислила, но те пораснаха вече и всяко си хвана пътя. Много голяма упора са ми, не мога да си крива душата. Но на човек му се иска да има нещо повече от това.

Аз, например, исках да си имам другар в живота. Съзнавам, че май ми е минало времето, но всеки човек се надява докато е жив. Затова помолих гадателката Магда да ми направи някакъв амулет или муска, нещо от този род за привличане на късмета. Късмет в живота, в работата, в любовта. И ето, почти две години, след като ѝ писах за последно при мен нещата се случиха. От 10 месеца живея с един мъж, с когото се запознахме малко след като Магда ми прати амулета. И до ден днешен не се разделям с него, защото знам и виждам, уверила съм се как по някакъв начин ми помага.

Да е жива и здрава леля Магда и Господ Бог здраве да ѝ дава и дълъг живот.

Дамянка Колева от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.